Hizero All-in-One Bionic moppi
749,00€

Vallankumouksellinen kovien lattioiden puhdistaja.

All-in-One-puhdistus­toiminto

Hizero UltimateClean™ -teknologia tarjoaa paremman suorituskyvyn ilman perinteistä imutehoa. Sen ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa alhaisemman melutason lisäksi sen, ettei pölyä vapaudu takaisin ilmaan.

Askel täydelliseen puhtauteen

Nauti äärimmäisen tehokkaasta ja helposta lattianpuhdistuksesta. Hizero lakaisee, pesee ja kuivaa lattialta liat, nesteet ja bakteerit yhdellä tehokkaalla liikkeellä.

Nesteiden ja kiinteiden aineiden automaattinen erottelu

Älykkään suunnittelun ansiosta et koskaan likaa käsiäsi, sillä kaikki kiinteä ja estemäinen lika erotetaan automaattisesti omiin kiinteisiin säiliöihin, jotka on helppo poistaa puhdistusta varten.

Lattioiden puhdistus ilman imutehoa

Bionista tiedettä soveltaen Hizero hyödyntää ainutlaatuista, tiheää pehmeäpintaista polymeerirullaa, joka mukautuu lattian pintamateriaaleihin ja kerää tehokkaasti roskat ja nesteet. Tämän jälkeen se imee lattialta kosteutta jättäen sen kuivemmaksi kuin tavalliset mopit.

Pidempi akun käyttöikä

Huipputehokas, erittäin kestävä akku tarjoaa vertaansa vailla olevan 60 minuutin jatkuvan käyttöajan, jonka ansiosta kodin kaikki lattiapinnat voidaan lakaista, pyyhkiä, pestä ja kuivata.

Jatkuva itsepuhdistus

Itsepuhdistuvan rullan ainutlaatuinen telatekniikka varmistaa, että viimeinenkin puhdistettu neliömetri on yhtä kauniin puhdas kuin ensimmäinen neliömetri. Lisäksi tekniikka vähentää lattian naarmuuntumisriskin nollaan.

Äänetön ja päästötön

Hizero on hiljainen kotiapulainen (vain 60 dB), joka ei häiritse kodin arkea. Se poistaa tehokkaasti lian, nesteen ja bakteerit. Sen ainutlaatuinen ja hellävarainen bioninen rullatekniikka tarkoittaa, että toisin kuin perinteiset pölynimurit, se ei päästä pölyä ja muita roskia takaisin ilmaan hengitettäväksi.

Ainutlaatuinen All-in-One-puhdistus

Hizero UltimateClean™ -teknologia hyödyntää luontoa bioniikkapohjaisen tieteen avulla ja mahdollistaa huippuälykkäät ratkaisut 2000-luvun koteihin ja elämäntapoihin. Hizero on akkukäyttöinen kovien lattiapintojen All-in-One-puhdistaja, joka lakaisee, pesee ja kuivaa hellävaraisesti kestävällä ja itsepuhdistuvalla polyameeripintaisella rullalla.

Kaikkien kovien lattiapintojen puhdistaja

Hizero on suunniteltu kaikille koville ja vedenkestäville lattiapinnoille, kuten laatta-, laminaatti- ja puulattioille. Ei tekstiileille ja matoille.

Automaattinen lian erottelu

Dual Flow -tekniikka
Hizero ei koskaan sekoita puhdasta ja likaista vettä. Laite aloittaa aina puhtaalla vedellä, joka kulkee imeytymisjärjestelmän läpi edelleen likavesisäiliöön.

Hizero polymeerirulla
Pehmeä, erittäin imukykyinen polymeerirulla helpottaa puhdistamista. Rullan kuituihin ei jää kiinteää likaa.

Polymeerirulla on raikkaalla vedellä itsepuhdistautuva, joten jokainen neliömetri lattiastasi on puhdas ja hygieenisesti puhdistettu.

Pehmeä ja imukykyinen polymeerirulla toimii kaikilla kovilla lattiapinnoilla naarmuttamatta niitä. Sen erityisesti kehitetty rakenne poistaa tahrat ja kerää kaiken pölyn ja lian.

Super taloudellinen

Perinteisiin puhdistusmenetelmiin verrattuna Hizero säästää aikaa ja energiaa. Tarvitset esimerkiksi vain 1 litran vettä 100 neliömetrin lattian puhdistamiseen.

95 % Sähkö­energian säästö

90 % Veden säästö

80 % Ajan säästö

70 % Pienempi melutaso

Ei imua, ei pölyä

Toisin kuin perinteisissä imureissa, emme käytä imutekniikkaa lian ja pölyn keräämiseen. Luotamme harjattomaan moottoriimme ja ainutlaatuiseen polymeerirullaan, jotka yhdessä keräävät kaiken lian ja pölyn puhdistaessaan lattiasi.

Älykäs vesisäiliö
500 ml puhdasvesisäiliö, joka käyttää vain litran 100 neliömetrin lattian puhdistamiseen.
500 ml likavesisäiliö, jossa älykäs vesitason valvonta. Kaikki lika nestemäisestä kiinteään kerätään suljettuihin, erillisiin säiliöihin.

Kiinteä roskasäiliö
Kaikki lika, pöly ja kiinteät roskat kerätään erilliseen 200 ml:n roskasäiliöön.

Käyttöpainikkeet
Helppokäyttöinen ja älykäs visuaalinen näyttö.

Litiumioniakku
Nauti langattoman siivouksen mukavuudesta jopa 60 minuutin käyttöajalla. Ladataan täyteen 3–4 tunnissa.

Polymeerirulla
Ainutlaatuinen, tiheä ja hellävarainen, mutta kulutusta kestävä polymeeripintainen rulla, joka myös puhdistaa itse itsensä.