Hizero on vihdoin Suomessa!

Hienot ideat alkavat usein ongelmasta. Esimerkiksi me emme ymmärtäneet, miksi kovien lattioiden puhdistaminen oli 2000-luvulla vielä niin tehotonta ja selkää rasittavaa ämpärin ja mopin käyttöä!

Lähtökohtamme Hizeron perustamiseen vuonna 2013 oli usko siihen, että vaikka kaikki rakastavat puhtaita lattioita kivilattioista aina puu-, korkki- ja laminaattilattioihin, inhoavat kuitenkin useimmat niiden puhdistamiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Kaikkien yksityiskohtien hiominen vei meiltä hieman odotettua kauemmin. Ensimmäinen, vuonna 2017 kehittämämme – ja yhä uudelleen ja uudelleen jalostamamme – vallankumouksellinen lattianpuhdistusratkaisu oli kuitenkin kaiken tuon vaivan arvoinen, sillä se auttaa puhdistamaan lattiat paremmin, nopeammin ja lyhyemmässä ajassa.

Huippumoderni Hizero on akkukäyttöinen, pystyssä säilytettävä kovien lattiapintojen All-in-One-puhdistaja, jossa hyödynnetään vallankumouksellista, bionista Hizero UltimateClean™-puhdistusteknologiaa. Tehokas akku ja ergonominen suunnittelu takaavat kuluttajille monipuolisen laitteen, joka lakaisee, pesee, kuivaa ja puhdistaa itse itsensä.

Sana ’bionic’ tarkoittaa biologisesti inspiroitunutta suunnittelua, jota sovelletaan tuotteisiin, joiden suorituskyky on kilpailevia tuotteita suurempi. Hizeron ainutlaatuinen polymeeripuhdistusrulla poistaa sotkun hiljaisella ja hygieenisellä tavalla; inspiraationsa se on saanut tavasta, jolla koira käyttää kieltään nuollakseen lautasen puhtaaksi nesteistä ja kiinteistä aineista.

Hizero Ultimateclean eroaa perinteisistä pölynimureista ja muista mopeista, koska se ei vapauta pölyjä tai allergeeneja takaisin huoneilmaan vaan vangitsee ne omiin säiliöihinsä, jotka ovat ohuen rungon sisällä. Tämä tekee laitteesta ensiluokkaisen valinnan allergikoille ja astmaatikoille.

Ei siis ihme, että Hizero on nopeasti voittanut lukuisia tunnustuksia radikaalista teknologiastaan ja suunnittelustaan. Tällaisia tunnustuksia ovat mm. Yhdysvaltain 2018 VDTA Innovative Cleaning Technology of the Year -palkinto sekä Malesian HOMEDEC 2017 Innovation -tuotepalkinto. Hizero oli myös ehdolla 2019 IHA Global Innovation Award -palkinnon saajaksi.

Tehtävämme, visiomme ja päämäärämme

Puhdistamme kovat lattiapintasi paremmin kuin mikään muu – jättäen ne kauniin puhtaiksi.

Tehtävä


Tarjoamme käyttäjillemme mielenrauhaa siitä, että heidän kotinsa ovat aina puhtaat, terveelliset ja upean näköiset.

Visio


Rohkaisemme ihmisiä nauttimaan puhtaammasta, terveemmästä ja helpommasta tavasta elää.

Päämäärä


Parannamme elämänlaatua ja hyvinvointia auttamalla ihmisiä siivoamaan kodit tehokkaammin, vaivattomammin ja nopeammin kuin koskaan ennen.

Lupauksemme

Lupaamme tarjota äärimmäisen siivouskokemuksen, koska välitämme sinusta ja elämäsi laadusta. Autamme sinua nauttimaan puhtaammista, hygieenisemmistä kodeista nopeammin ja paljon vähemmällä vaivalla. Täytämme lupauksemme bionic inspiroiman teknologiamme, hienostuneen suunnittelun, palvelusitoumuksen ja huolenpidon ansiosta kaikista sinua inspiroivista asioista.

Bionic-puhdistus­teknologian alkuperä

Vallankumouksellinen lattianpuhdistusteknologiamme on saanut inspiraationsa siitä, kuinka koira käyttää kieltään syödessään nestemäistä tai kiinteää ruokaa. Hizeron itsepuhdistuvuus taas puolestaan juontaa juurensa siitä, kuinka koiran sylki poistaa bakteereita. Siistiä eikö olekin?

2022: Hizero vihdoin Suomessa!

2020: Hizero aloittaa virallisesti kaupallisen toiminnan maailmanlaajuisilla markkinoilla.

2019: Hizero sai IHA Global Innovation Award -ehdokkuuden VDTA:n vuoden innovatiivisen puhdistusteknologian palkinnon sekä Malesian HOMEDEC 2017 -innovatiivisen tuotteen palkinnon.

2018: Koemyynti Euroopan ja Aasian markkinoilla alkaa.

2017: Koemyynti alkaa Yhdysvalloissa.

2014: Ensimmäisen sukupolven prototyyppi luotiin.

Hizero Edison Award -kilpailun finalistina 2021

Hizero aloitti vuoden 2021 yhdysvaltalaisen Edison Award -kilpailun finalistina. Kilpailun osallistujina on sellaisia innovatiivisia tuotemerkkejä, joiden tavoitteena on tehdä elämästä parempaa.

Vallankumouksellinen lattianpuhdistusbrändi Hizero on nimetty finalistiksi Floor Care -kategoriassa arvostetussa Edison Awards -kilpailussa. Edison Awards on vuosittainen kilpailu, jossa arvostetaan huippuosaamista uusien tuotteiden kehittämisessä, ihmislähtöisessä suunnittelussa ja innovaatioissa.